Pasha en Vink

Wij zijn Raafat Pasha en Ed Vink, bedrijfsartsen met een ruime praktijkervaring in diverse sectoren:

  • Zakelijke dienstverlening
  • Onderwijs
  • (Semi-) overheid
  • Politie en brandweer
  • Retail

Raafat Pasha (1955)

Ik heb mijn Geneeskunde opleiding gevolgd aan de Rijksuniversiteit Leiden. De opleiding tot geregistreerd bedrijfsarts heb ik gevolgd aan de NSPOH in Amsterdam.

Als bedrijfsarts ben ik in de afgelopen jaren actief geweest in de zakelijke dienstverlening en in de sectoren politie, onderwijs en semi-overheid.

Mijn werkzaamheden als bedrijfsarts verricht ik met veel plezier en interesse. Mijn kwaliteiten zijn gelegen in een professionele, klantgerichte en zakelijke aanpak. Om dat te kunnen realiseren verdiep ik mij in de klant, zijn visie en probeer maximaal aan te sluiten op bestaande verwachtingen. Daarbij is het van belang goede contacten te onderhouden met het hogere management, direct leidinggevenden en HRM-adviseurs binnen de klantorganisatie.

Het is voor een goede uitoefeningen van mijn vak van belang te weten wat er speelt binnen de organisatie. In mijn communicatie ben ik to-the-point. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar ‘vitaliteit en gezondheid’ van medewerkers en de uitvoering van zogenaamde ‘healtcheck’s. Ik adviseer mijn klanten graag over hoe ze hun medewerkers vitaal en productief kunnen houden.

Ik zie mijn rol als bedrijfsarts als die van adviseur voor mijn klanten op het brede vlak van arbeid, gezondheid en welzijn binnen de organisatie.

Ed Vink (1964)

Ik heb mijn Geneeskunde opleiding gevolgd aan de Rijksuniversiteit Leiden, alwaar ik in 1990 (Cum Laude) ben afgestudeerd. De opleiding tot geregistreerd bedrijfsarts heb ik gevolgd aan de CORVU in Amsterdam.

Sinds 1995 ben ik werkzaam als geregistreerd bedrijfsarts in de zakelijke dienstverlening, overheid en semi-overheid. Sinds 1999 ben ik werkzaam als zelfstandig bedrijfsarts voor diverse klantorganisaties in het private en publieke domein.

Sleutelbegrippen die mijn wijze van werken kenmerken zijn: proactief, zakelijk en mensgericht. Als bedrijfsarts is het de uitdaging om de belangen van management en medewerkers op een goede wijze te behartigen. Dit vraagt om een oprechte interesse in de organisatie en de mensen die er werkzaam zijn. Als bedrijfsarts maak je deel uit van het geheel.

Mijn kracht is gelegen in het analyseren van complexe vraagstukken op het vlak van Arbeid en Gezondheid en door middel van gerichte interventies, in goed overleg met alle betrokken partijen, te komen tot een structurele en duurzame oplossing.

Dat deze aanpak werkt blijkt uit het feit dat ik voor de meeste van mijn klanten al meer dan 10 jaar werkzaam ben. Het is elke dag weer een mooie uitdaging om als bedrijfsarts je toegevoegde waarde te mogen leveren. Dat is ook het mooie van dit vak. In het dynamische samenspel met de klantorganisatie en haar medewerkers geeft dat veel inspiratie en voldoening.